Website ontwikkeling

W3 Webdesign maakt websites op maat. Het kan hierbij gaan om kleinere websites van bijvoorbeeld 7 pagina's of om grotere websites met Online Onderhoudsysteem. Bij het opzetten van een website komen een aantal dingen kijken:

Vormgeving

Elke website heeft een bepaalde uitstraling, die wat zegt wat over het bedrijf, los van de tekst die erop staat. Veel bedrijven en organisaties hebben al een huisstijl waarbij goed is nagedacht over de uitstraling en vormgeving die past bij het bedrijf. Daarom maken wij een ontwerp conform uw huisstijl.

Opzet en navigatie

Uw bezoekers bezoeken uw website om de inhoud, niet omdat de website er zo mooi uitziet. Ze moeten snel de inhoud kunnen vinden waar ze naar opzoek gaan. Daarom heeft een website een logische opzet en duidelijke navigatie nodig.

Realisatie

Om te garanderen dat de website aan uw verwachtingen voldoet, maken we eerst een ontwikkelplan. Hierdoor weet u van te voren wanneer welke activiteiten uitgevoerd worden. Dit plan wordt in overleg met u gemaakt.

Speciale functies

Een website heeft meer mogelijkheden dan alleen informatie publiceren. W3 Webdesign kan ook een webwinkel of andere applicaties maken.

Is uw interesse gewekt, dan kunt u contact opnemen voor een afspraak.